Καλωσορίσατε στο blog του LeaveYourLuggage

Ιστορίες από τα χρόνια μας στην εξυπηρέτηση ταξιδιωτών

Οκτωβρίου142022

Περνάμε τις μέρες μας διευκολύνοντας ταξιδιώτες να μετακινούνται ελεύθερα· παρέχοντας υπηρεσίες σε ανθρώπους σε κίνηση· λειτουργώντας ως δικλείδα ασφαλείας που μπορεί να μετατρέψει το νεκρό χρόνο που ένας ταξιδιώτης θα περνούσε φυλώντας τις αποσκευές του, σε ευκαιρία εξερεύνησης της πόλης. Χαιρόμαστε πάντα να παρέχουμε πληροφορίες και ακούμε ιστορίες, δε θα πιστεύατε τις ιστορίες.

None

Λειτουργούμε το LeaveYourLuggage από το 2017 και με το άνοιγμα της νέας μας τοποθεσίας στο Σύνταγμα αποφασίσαμε να αρχίσουμε και αυτό το ιστολόγιο.

Έτσι καμιά φορά έχουμε κάτι να μοιραστούμε. Είμαστε φυσικά επιχείρηση και το ιστολόγιο θα περιέχει τις ανακοινώσεις μας, αλλά η κύρια πρόθεσή μας είναι να μοιραστούμε κάτι από την εμπειρία μας, συμβουλές που πιστεύουμε πως θα βρείτε χρήσιμες ή ενδιαφέρουσες, και ιστορίες ταξιδιωτών που αποφάσισαν να τις μοιραστούν μαζί μας.

Από αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να περιμένετε ιδέες για εκδρομές, πολιτιστικές πληροφορίες για την Ελλάδα, συμβουλές για μετακινήσεις στην Αθήνα και ό,τι άλλο θεωρούμε χρήσιμο για όποιον επισκέπτεται την Αθήνα.

Το LeaveYourLuggage παρέχει φύλαξη αποσκευών στο κέντρο της Αθήνας. Μπορείτε να μας βρείτε στα υποκαταστήματά μας στο Σύνταγμα και το Μοναστηράκι. Είμαστε ανοικτά 7 μέρες την εβδομάδα. Αν περνάτε απο την Αθήνα, έχετε μας υπόψη!